Blogi taaskäivitamine 2019

Tere taas! Vahepeal on blogi jäänud mõnevõrra tühjaks ning värsket materjali pole saanud lisada. Mõned uued otsused vastu võetud ning kinnisvaramaakleri töö pealt edasi liigutud. Täna olen tegutsemas ärikinnisvara valdkonnas, kuid aeg-ajalt on võetud minuga ühendust blogisisu teemadel. Samuti satub blogi lugema igapäevaselt arvestatav hulk inimesi, mis viitab huvile siin saadaval oleva informatsiooni järele. Olen aidanud minu ühendust võtnud lugejaid kinnisvaramaakleri valikul, jaganud mõtteid ajakirjanikega ning suhelnud kinnisvaraarendajatega viimase poole aasta jooksul.

Uus suund, mida ma soovin käsitleda pole enam otseselt minu tööga seotud. Aeg-ajalt küsitakse läbi tutvusringkonna nõu elukondliku kinnisvara küsimustes, saan siinkohal olla kasulik ka laiemale avalikkusele, kes ehk näoraamatus otse ühendust ei võta. Teemad, millele ma tahan keskenduda on omad kogemused ning tehtud vead. Mõtted on jagada oma lühikese kinnisvarakarjääri (2018-2019) jooksul läbitud eksimused, samuti ka võimalikult objektiivsed arvamused ja arvustused kinnisvara valdkonnast. Ma soovin samuti kaasata ka teisi valdkonnas tegutsevaid spetsialiste, nagu näiteks aktiivselt tegutsevad maaklerid, haldurid, investorid, arendajad ning ehitusspetsialistid.

Juhul, kui need kaks eelnevat lõiku kõnetasid sind, võid julgelt järgmine kuu külastada seda lehekülge jälle. Ma usun, et leiad siin nii mõnegi artikli, mis sind kõnetab. Juhul kui sul on mõni teema, millest soovid rohkem teada saada, jäta see kommentaaridesse ning võimalusel võtame selle ette.